Tuicemens

Pages: [1]

Author Topic: Smart macros fail  (Read 821 times)

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Rating: 26
  • Offline Offline
  • Posts: 3698
  • Making Home Automation Fun!
    • Tuicemen.com
Smart macros fail
« on: December 08, 2017, 09:51:31 AM »

I discovered this just lately and it is just those that contain Windows command triggering.
Funny thing is it is not all, even some executing the same program,  some work some don't.
The issue I found in my case was my antivirus program blocking scripts.
I've added exclusions for those programs that were being blocked and every thing is now running.
I'm not sure why AHP its self isn't being blocked but that may happen as antivirus programs start getting more and more restrictive.
 (Chr)
Logged
Get the inside scoop and member perks in the
Members Only Section!

Please don't email me Automation questions 
The forum is for that!

daveh

  • Jr. Member
  • *
  • Helpful Rating: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Smart macros fail
« Reply #1 on: December 08, 2017, 02:14:56 PM »

Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Rating: 26
  • Offline Offline
  • Posts: 3698
  • Making Home Automation Fun!
    • Tuicemen.com
Re: Smart macros fail
« Reply #2 on: December 08, 2017, 04:56:58 PM »

It would explain Alex10 issues being reported lately  but none of my AHP smartmacros use java or the java web bowser plug in.
Logged
Get the inside scoop and member perks in the
Members Only Section!

Please don't email me Automation questions 
The forum is for that!
Pages: [1]
 

succession-resounding